LimeLight Boardsport Club - Fællesskab på vandet 

LimeLight BoardSport Club er en surfklub for alle BoardSport discipliner. Vi bor i Rødvig - en smuk havneby der ligger 70 km syd for København. Hovedparten af vores medlemmer kommer fra Stevns men flere og flere melder sig ind for at støtte initiativet.

I sommeren 2020 fik klubben en udstyrscontainer placeret blot 0,5 meter fra stranden. Her mødes vi næsten dagligt til surfundervisning, klubdage eller spontane surfture.

Vi SUP'er, windsurfer, kitesurfer, bølgesurfer, wingfoiler og/eller foiler - afhængigt af vind og vejr. Nogle er nybegyndere, andre har surfet hele livet - vi deler glæden ved vandsport og fællesskab.

I sommeren 2021 skal vi hoste vores første kapsejlads, når Danish SUP Tours kommer til Rødvig d. 5. juni. Det er vores første skridt på vejen imod at gøre Rødvig til en surfdestination for danske og internationale surfere. Læs vores visioner.

 

LimeLight BoardSport Club 

Fiskerihavnen 24

4673 Rødvig

CVR: 41018593

Danske Bank A/S

Reg.nr. 9570

Kontonr.: 12968183 

 


 

 

 

Surfskole, klubdage og klubture

Du kan lære at SUP-surfe, windsurfe eller bølgesurfe hos LimeLight BoardSport Club.

I hovedsæsonen (Maj til September) afholder vi undervisning, klubdage og klubhold, som du kan deltage i. Vi har junior klubhold for børn 11-18, senior klubhold for +60, SUP Tour hold og derudover windsurf-, SUP- og bølgesurfkurser. Uden for sæsonen fortsætter de øvede surfere med at mødes uofficielt til en SUP tur i vintersolen eller en leg med de perfekte bølger, der ofte kommer i vintersæsonen. 

Onsdag og søndag har vi klubdage, hvor vi mødes for at hygge, surfe og hjælpe hinanden til at blive bedre. Derudover bliver der løbende arrangeret teoriaftene, hvor vi lærer om sikker surf, udstyr, førstehjælp - eller måske noget du finder på at arrangere?

 

 


 

Udstyr

​Vi har en container 0,5 meter fra stranden fyldt med udstyr til alle BoardSport discipliner.

Du får adgang til at bruge udstyret, når du har været på kursus og er blevet godkendt af din kursusleder, samt har betalt et udstyrskontingent. Når du bruger klubudstyret, skal du altid passe på udstyret og overholde sikkerhedsreglerne. 

Læs Sikkerhedsreglerne

 


 

Medlemsansvar 

Som medlem af LimeLight Club forventer vi, at du deltager aktivt i klublivet og bidrager til at skabe en fantastisk klub. Det gør du ved at passe på vores fælles udstyr, overholde sikkerhedsreglerne, bidrage på arbejdsdage samt deltage i de forskellige udvalg. Derudover håber vi, at du deltager i fællesskabet og gør en indsats for at inkludere nye surfere, så de føler sig velkomne. 

 

 

 

 

LimeLight fællesskab 

Som medlem af LimeLight BoardSport Club får du adgang til vores facebook gruppe Limelight Club Members. Her aftaler vi at mødes, inviterer til events, får gode råd og snakker sammen om alt der er surfrelateret.
 
På facebook gruppen LimeLight Club ToDay kan du se dagens aktiviteter i Rødvig. Det er her vi snakker om vejret, deler surfoplevelser og inviterer til åbne arrangementer. Gruppen består af de ca. 700 surfere, der jævnligt kommer til Rødvig og Faxe Bugt for at surfe.   

Du kan læse mere om os på Facebook siden LimeLight BoardSport Club.