LimeLight Boardsport Club - Fællesskab på vandet 

LimeLight BoardSport Club er en surfklub for alle BoardSport discipliner. Vi bor i Rødvig - en smuk havneby der ligger 70 km syd for København. Hovedparten af vores medlemmer kommer fra Stevns men flere og flere melder sig ind for at støtte initiativet.

I sommeren 2020 fik klubben en udstyrscontainer placeret blot 0,5 meter fra stranden. Her mødes vi næsten dagligt til surfundervisning, klubdage eller spontane surfture. I sæson 2022 udvider vi med 120 kvadratmeter i den fjerneste del af den røde lagerbygning ved siden af vores containere.

Vi SUP'er, windsurfer, kitesurfer, bølgesurfer, wingfoiler og/eller foiler - afhængigt af vind og vejr. Nogle er nybegyndere, andre har surfet hele livet - vi deler glæden ved vandsport og fællesskab.

Vi har lavet en PLAN 2022 der viser vores planlagte aktiviteter i sæson 2022. Planen er primært målrettet vores medlemmer men indeholder også en oversigt over events og åbne aktiviteter. Se PLAN 2022. 

LimeLight BoardSport Club | Fiskerihavnen 24 | 4673 Rødvig

CVR | 41018593
Danske Bank A/S | 9570 12968183 

 

 

LimeLight BoardSport Club er støttet af 


Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.

Læs mere om Rural Development 

 


Surfskole, klubdage og klubture

Du kan lære at SUP-surfe, windsurfe eller bølgesurfe hos LimeLight BoardSport Club.

I hovedsæsonen (Maj til September) afholder vi undervisning, klubdage og klubhold, som du kan deltage i. Vi har hold for børn og vokse samt familier. Alt det kan du læse i PLAN 2022 og på hjemmesiden. Uden for sæsonen fortsætter de øvede surfere med at mødes uofficielt til en SUP tur i vintersolen eller en leg med de perfekte bølger, der ofte kommer i vintersæsonen.

Onsdage og søndage har vi klubdage, hvor vi mødes for at hygge, surfe og hjælpe hinanden til at blive bedre. På disse dage har vi også en sikkerhedsbåd liggende så vi kan hente dem der eventuelt kommer for langt ud på havet.   
 

 


 

Udstyr

Vi har en container 0,5 meter fra stranden fyldt med udstyr til alle BoardSport discipliner.

Du får adgang til at bruge udstyret, når du har været på kursus og er blevet godkendt af din kursusleder, samt har betalt et udstyrskontingent. Når du bruger klubudstyret, skal du altid passe på udstyret og overholde sikkerhedsreglerne. 

Læs Sikkerhedsreglerne

 


 

Medlemsansvar 

Som medlem af LimeLight Club forventer vi, at du deltager aktivt i klublivet og bidrager til at skabe en fantastisk klub. Det gør du ved at passe på vores fælles udstyr, overholde sikkerhedsreglerne, bidrage på arbejdsdage samt deltage i de forskellige udvalg. Derudover håber vi, at du deltager i fællesskabet og gør en indsats for at inkludere nye surfere, så de føler sig velkomne.  

 

 

 

LimeLight fællesskab 

Som medlem af LimeLight BoardSport Club får du adgang til vores Facebook gruppe Limelight Club Members. Her aftaler vi at mødes, inviterer til events, får gode råd og snakker sammen om alt der er surfrelateret.

På Facebook gruppen LimeLight ToDay kan du se dagens aktiviteter i Rødvig og Stevns. Det er her vi snakker om vejret, deler oplevelser og inviterer til åbne arrangementer. Gruppen består af næste 1.200 surfere der jævnligt kommer til Rødvig og Stevns for at surfe. Du kan også læse mere om os på Facebook siden LimeLight BoardSport Club.