Klubhuset i Rødvig 

Vi har en drøm af en beliggenhed i Rødvig Havn – takket være Rødvig Fiskerihavn. I juli 2020 fik vi placeret og indrettet en container med skoleudstyr sponseret af Arne Pedersen Snedkermester A/S. Næste skridt er, at udvide udstyrscontaineren med et klublokale, som kan danne rammerne for foreningens aktiviteter.

​LimeLight ClubHouse skal tilbyde tilskuerpladser for BoardSport interesserede og invitere lokale indenfor i fællesskabet. Det løses ved at lave svævende trapper ned ad skrænten, hvor beplantningen fastholdes gennem trinene. På den måde giver det samlede design unikke muligheder for, at se ud over vandet for såvel gæster fra Konference & Hotel Klinten, foreningens medlemmer samt lokale og turister. Nedgangen fra Konference & Hotel Klinten bliver en integreret del af løsningen. På den måde genskabes en større del af skrænten.

Klubhuset er inspireret af ‘broen’ på et skib og har et indtryk, der på samme tid er maritimt og industrielt. Beklædningen er i genbrugstræ. Integrationen med skrænten og træbeklædningen, får de tre containere, som LimeLight Club består af, til at forsvinde ind i landskabet.

Den samlede løsning kan realiseres økonomisk, indenfor de rammer foreningen kan og allerede til dels har etableret. Projektet ér godkendt af Rødvig Fiskerihavn og Konference & Hotel Klinten. 

LimeLight ClubHouse vil markere starten på langsigtet udvikling af Stevns.